The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Albanees / vertalen Albanees-Nederlands

Het Albanees (Shqip) is een taal met twee dialecten: het Gegisch (noorden) en het Toskisch (zuiden). Het Albanees is de enige officiële taal in Albanië en wordt voorts gesproken door etnische Albanezen in Italië, Kosovo, Macedonië, Montenegro en Turkije.
Het zelfstandig karakter van het Albanees is pas laat aan het licht gekomen. De grammaticale structuur is tamelijk onafhankelijk maar er zijn veel leenwoorden uit het Latijn en andere talen. De oorspronkelijke kern is sterk geëvolueerd. Het onderzoek, dat met name plaatsvindt onder de noemer albanologie, wordt bemoeilijkt omdat de vroegste teksten dateren uit de 15e eeuw.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Albanees/vertalen Albanees-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Albanees vertalen zoals: ( Albanees / -Frans, -Spaans, -Italiaans, -Grieks, -Pools, -Zweeds, -Chinees, -Hongaars, -Duits etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Albanees vertaalwerk, Albanees – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Albanees. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Albanees vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Albanese vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Albanese presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Albanees vertalen
  • Medisch Albanees vertalen
  • Technisch Albanees vertalen
  • Beëdigd Albanees vertalen
  • Software Albanees vertalen
  • Overige Albanese vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Albanees-Nederlands/vertalen Nederlands-Albanees of een andere taal gecombineerd met Albanees? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Albanees vertalen.