The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Amerikaans / vertalen Amerikaans-Nederlands

Men doet er verkeerd aan het Amerikaans-Engels te zien als een dochter, een afstammeling van het (huidige) Brits-Engels, laat staan de Received Pronunciation.
De RP kwam pas in de negentiende eeuw vast te liggen en de Engelse volkstaal is sinds het hoogtepunt van de Britse kolonisatie eveneens veranderd. De klankleer en de woordenschat van het Amerikaans-Engels zijn daardoor soms juist ouderwetser dan die van het Brits-Engels (denk o.m. aan het behoud van de r in een woord als cart). Bovendien was Engeland (laat staan het Verenigd Koninkrijk) verre van taalkundig uniform en kent het Amerikaans-Engels duidelijke sporen van andere Engelse dialecten het Zuidoostelijk Engels (gesproken in Londen en omgeving). Dit geldt bijvoorbeeld voor een opvallend verschil als de palatale uitspraak van een woord als fast.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Amerikaans/vertalen Amerikaans-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Amerikaans vertalen zoals: ( Amerikaans / -Frans, -Zweeds, -Ests, -Hongaars, -Grieks, -Noors, -Oekraïens etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Amerikaans vertaalwerk, Amerikaans – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Amerikaans. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Amerikaans vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Amerikaanse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Amerikaanse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Amerikaans vertalen
  • Medisch Amerikaans vertalen
  • Technisch Amerikaans vertalen
  • Beëdigd Amerikaans vertalen
  • Software Amerikaans vertalen
  • Overige Amerikaanse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Amerikaans-Nederlands/vertalen Nederlands-Amerikaans of een andere taal gecombineerd met Amerikaans? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Amerikaans vertalen.