The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Arabisch / vertalen Arabisch-Nederlands

De Arabische taal is een communicatiemiddel voor bijna 330 miljoen mensen in 26 landen van Marokko tot Irak, van Syrië tot Somalië, ofwel het gehele Midden-Oosten. Arabisch is de vijfde wereldtaal. Het modern standaard Arabisch wordt u op didactische en praktische wijze geleerd d.m.v. lezen, schrijven en spreken. Hierdoor krijgt u ook inzicht in de belangrijkste kenmerken van de grammatica. Met modern standaard Arabisch kunt u zich verstaanbaar maken in alle Arabisch sprekende landen.

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Arabisch/vertalen Arabisch-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Arabisch vertalen zoals: ( Arabisch / -Turks, -Pools, -Kroatisch, -Grieks, Frans, -Zweeds, -Noors, -Hongaars, -Sloveens etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Arabisch vertaalwerk, Arabisch – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Arabisch. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Arabisch vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Arabische vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Arabische presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Arabisch vertalen
  • Medisch Arabisch vertalen
  • Technisch Arabisch vertalen
  • Beëdigd Arabisch vertalen
  • Software Arabisch vertalen
  • Overige Arabische vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Arabisch-Nederlands/vertalen Nederlands-Arabisch of een andere taal gecombineerd met Arabisch? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Arabisch vertalen.