The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Armeens / vertalen Armeens-Nederlands

De officiële taal in Armenië is Armeens en wordt door 96 procent van de bevolking gesproken. Over het algemeen spreekt en verstaat iedereen ook Russisch. Daarnaast spreekt men vaak of Engels, of Frans of Duits. Het Armeens is een Indo-Europese taal. Net als het Georgisch heeft deze taal weinig overeenkomsten met andere talen. Het alfabet telt 38 letters, die voor westerlingen lastig te herkennen zijn.

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Armeens/vertalen Armeens-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Armeens vertalen zoals: ( Armeens / -Albanees, -Fins, -IJslands, -Grieks, -Roemeens, -Zweeds, -Servisch, -Hongaars, -Duits etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Armeens vertaalwerk, Armeens – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Armeens. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Armeens vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Armeense vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Armeense presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Armeens vertalen
  • Medisch Armeens vertalen
  • Technisch Armeens vertalen
  • Beëdigd Armeens vertalen
  • Software Armeens vertalen
  • Overige Armeense vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Armeens-Nederlands/vertalen Nederlands-Armeens of een andere taal gecombineerd met Armeens? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Armeens vertalen.