The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Bulgaars / vertalen Bulgaars-Nederlands

Het Bulgaars (български език, bălgarski ezik) is een taal die door ongeveer 12 miljoen mensen gesproken wordt, voornamelijk in Bulgarije. Bulgaars behoort tot de Indo-Europese taalfamile en maakt deel uit van de zuidelijke groep van de Slavische talen. Het is nauw verwant aan het Macedonisch, dat door sommigen als een Bulgaars dialect wordt beschouwd.

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Bulgaars/vertalen Bulgaars-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Bulgaars vertalen zoals: ( Bulgaars / -Duits, -Vietnamees, -Slowaaks, -Roemeens, -Bulgaars, -Zweeds, -Noors, -Hongaars, -Lets etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Bulgaars vertaalwerk, Bulgaars – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Bulgaars. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Bulgaars vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Bulgaarse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Bulgaarse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Bulgaars vertalen
  • Medisch Bulgaars vertalen
  • Technisch Bulgaars vertalen
  • Beëdigd Bulgaars vertalen
  • Software Bulgaars vertalen
  • Overige Bulgaarse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Bulgaars-Nederlands/vertalen Nederlands-Bulgaars of een andere taal gecombineerd met Bulgaars? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Bulgaars vertalen.