The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Chinees / vertalen Chinees-Nederlands

De vraag naar kennis over de Chinese taal en cultuur wordt steeds luider op de arbeidsmarkt nu China zich ontwikkelt als één van de grootste handelspartners van Nederland. Daarom is het belangrijk om leerlingen de kans te bieden om kennis te maken met de Chinese taal en cultuur. Door zich hierin te verdiepen wordt hun wereldbeeld verruimd en worden ze voorbereid op een toekomst waarin China een steeds grotere rol zal spelen.

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Chinees/vertalen Chinees-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Chinees vertalen zoals: ( Chinees / -Albanees, -Amerikaans, -Chinees, -Frans, -Pools, -Zweeds, -Russisch, -Arabisch etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Chinees vertaalwerk, Chinees – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Chinees. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Chinees vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Chinese vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Chinese presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Chinees vertalen
  • Medisch Chinees vertalen
  • Technisch Chinees vertalen
  • Beëdigd Chinees vertalen
  • Software Chinees vertalen
  • Overige Chinese vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Chinees-Nederlands/vertalen Nederlands-Chinees of een andere taal gecombineerd met Chinees? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Chinees vertalen.