The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Deens / vertalen Deens-Nederlands

Het Deens (dansk) is een Noord-Germaanse taal met ongeveer 5,5 miljoen sprekers. Het is de taal van vrijwel alle Denen en de enige officiële taal van Denemarken. In de Deense gebiedsdelen de Faeröer en Groenland is het slechts de taal van een kleine groep, die echter wel, naast de volkstaal, officiële status geniet. Het Deens dat op de Faeröer gesproken wordt, wordt ook wel Gøtudanskt ("Straatdeens") genoemd. Ook in het Duitse Sleeswijk-Holstein woont een aanzienlijke Deense minderheid; daar heeft de taal een officiële status (als minderheidstaal).

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Deens/vertalen Deens-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Deens vertalen zoals: ( Deens / -Spaans, -Thais, -Italiaans, -Armeens, -Pools, -Duits, -Zweeds, -Hongaars, -Engels etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Deens vertaalwerk, Deens – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Deens. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Deens vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Deense vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Deense presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Deens vertalen
  • Medisch Deens vertalen
  • Technisch Deens vertalen
  • Beëdigd Deens vertalen
  • Software Deens vertalen
  • Overige Deense vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Deens-Nederlands/vertalen Nederlands-Deens of een andere taal gecombineerd met Deens? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Deens vertalen.