The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Duits / vertalen Duits-Nederlands

Duitsland (In het Duits: Deutschland) is een land in Centraal-Europa en een van de medeoprichters van de Europese Unie. Het wordt gegrensd door Denemarken in het noorden, Polen en Tsjechië in het oosten, Oostenrijk en Zwitserland in het zuiden, en in het westen door Frankrijk, Groothertogdom Luxemburg, België en Nederland.
De Bondsrepubliek Duitsland is een federale republiek, die bestaat uit 16 deelstaten ("Bundesländer", of afgekort, "Länder" in in het Duits). Drie van de deelstaten zijn eigenlijk stadsstaten: Berlijn, Bremen, en Hamburg.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Duits/vertalen Duits-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Duits vertalen zoals: ( Duits / -Portugees, -Spaans, -Italiaans, -Fins, -Arabisch, -Albanees, -Chinees, -Koreaans etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Duits vertaalwerk, Duits – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Duits. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Duits vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Duitse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Duitse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Duits vertalen
  • Medisch Duits vertalen
  • Technisch Duits vertalen
  • Beëdigd Duits vertalen
  • Software Duits vertalen
  • Overige Duitse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Duits-Nederlands/vertalen Nederlands-Duits of een andere taal gecombineerd met Duits? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Duits vertalen.