The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Engels / vertalen Engels-Nederlands

Engeland heeft de buren Schotland,Wales,Noord-Ierland en Ierland. Al die landen samen noem je Groot-Brittanie. Groot-Brittanie is een gebied wat bestaat uit twee eilanden: Eiland 1 (Engeland, Wales en Schotland) en Eiland 2 (Noord-Ierland en Ierland)
De wateren die om Engeland heen liggen zijn: Noordzee, Het Kanaal, Sint Georgekanaal en Ierse zee. Engeland heeft een grootte van 242.000 km²
Engeland ligt aan de West-Europese kust. Samen met Schotland, Wales en Noord-Ierland wordt het Verenigd Koninkrijk genoemd. Groot-Brittannië is speciaal (very special, zeggen de Engelsen zelf) omdat het en groot eiland is, links wordt gereden en het is het één van de weinige landen in de Europese Unie die geen euro gebruiken.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Engels/vertalen Engels-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Engels vertalen zoals: ( Engels / -Maltees, -Spaans, -Duits, -Grieks, -IJslands, -Deens, -Portugees, -Roemeens etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Engels vertaalwerk, Engels – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Engels. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Engels vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Engelse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Engelse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Engels vertalen
  • Medisch Engels vertalen
  • Technisch Engels vertalen
  • Beëdigd Engels vertalen
  • Software Engels vertalen
  • Overige Engelse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Engels-Nederlands/vertalen Nederlands-Engels of een andere taal gecombineerd met Engels? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Engels vertalen.