The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Ests / vertalen Ests-Nederlands

Estland heeft in totaal 561 kilometer aan landsgrenzen. De kustlijn is vele malen langer en meet 3794 km. Er zijn drie grote rivieren: de Emajõgi, de Pärnu en de Narva. Alleen de Emajõgi en de Narva worden bevaren.
Westelijk en noordelijk van Estland liggen honderden eilanden, waarvan het overgrote deel onbewoond is, waarvan sommige door de Sovjet-Unie als militair terrein zijn gebruikt. De grootste eilanden zijn Saaremaa en het dichtbeboste Hiiumaa, beide met een herkenbaar eigen karakter. Deze beide eilanden vormen eigen provincies. Kleinere bewoonde eilanden zijn Muhu, Vormsi, Vilsandi, Abruka, Kihnu en Ruhnu.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Ests/vertalen Ests-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Ests vertalen zoals: ( Ests / -Hongaars, -Indonesisch, -Pools, -Grieks, -Portugees, -Thais, -Japans, -Hongaars, -Tsjechisch etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Ests vertaalwerk, Ests – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Ests. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Ests vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Estse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Estse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Ests vertalen
  • Medisch Ests vertalen
  • Technisch Ests vertalen
  • Beëdigd Ests vertalen
  • Software Ests vertalen
  • Overige Estse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Ests-Nederlands/vertalen Nederlands-Ests of een andere taal gecombineerd met Ests? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Ests vertalen.