The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Fins / vertalen Fins-Nederlands

De Finse volksstammen zijn waarschijnlijk afkomstig uit het gebied tussen de rivieren de Volga en de Oeral in Rusland. Het waren pelsjagers die zich in de eerste eeuwen van onze jaartelling via Estland in het huidige Finland vestigden
Finland werd bevolkt na het einde van de laatste IJstijd. De eerste bewijzen voor permanente bewoning van het huidige Finland dateren van ca. 8500 v.Chr. Van ±4200 tot ±2000 v.Chr werd het door jager-verzamelaars van de neolithische kamkeramiekcultuur bewoond.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Fins/vertalen Fins-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Fins vertalen zoals: ( Fins / -Noors, -Pools, -Italiaans, -Grieks, -Slowaaks, -Zweeds, -Chinees, -Duits, -Koreaans etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Fins vertaalwerk, Fins – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Fins. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Fins vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Finse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Finse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Fins vertalen
  • Medisch Fins vertalen
  • Technisch Fins vertalen
  • Beëdigd Fins vertalen
  • Software Fins vertalen
  • Overige Finse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Fins-Nederlands/vertalen Nederlands-Fins of een andere taal gecombineerd met Fins? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Fins vertalen.