The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Frans / vertalen Frans-Nederlands

De franken, de van oorsprong Germaanse en niet christelijke barbaren geven hun naam aan Frankrijk.
Voor de periode tot 1300, verwijzen sommige taalkundigen bij de oïl talen collectief naar het Oude Frans (ancien français). De vroegste nog bestaande tekst in het Frans is de Eed van Straatsburg uit 842; Oud Frans werd een literaire taal met de chansons de geste die verhalen van de paladins van Karel de Grote en de helden van de Kruistochten vertelde.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Frans/vertalen Frans-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Frans vertalen ZOALS: ( Frans / -Grieks, -Italiaans, -Turks, -Chinees, -Fins, -Kroatisch, -IJslands, -Noors etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Frans vertaalwerk, Frans – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Frans. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Frans vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Franse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Franse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Frans vertalen
  • Medisch Frans vertalen
  • Technisch Frans vertalen
  • Beëdigd Frans vertalen
  • Software Frans vertalen
  • Overige Franse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Frans-Nederlands/vertalen Nederlands-Frans of een andere taal gecombineerd met Frans? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Frans vertalen.