The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Georgisch / vertalen Georgisch-Nederlands

De Transkaukasische Federatie werd op 26 mei 1918 opgeheven en tegelijkertijd werd de onafhankelijkheid van Georgië uitgeroepen. Na 117 jaar Russische overheersing herleefde de
Georgische staat. De partijleider van de sociaal- democraten, Noe Zhordania, werd de leider van de eerste coalitieregering. De Georgische staat begon met veel economische problemen en voedselgebrek. In 1920 werd Georgië ook internationaal erkend door natuurlijk Duitsland, maar ook door Engeland, Italië en Frankrijk. Op 7 mei 1920 erkenden de Russen de Georgische onafhankelijkheid.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Georgisch/vertalen Georgisch-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Georgisch vertalen: ( Georgisch / -Hongaars, -Spaans, -Grieks, -Vietnamees, -Amerikaans, -Bulgaars, -Hongaars, -Ests etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Georgisch vertaalwerk, Georgisch – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Georgisch. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Georgisch vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Georgische vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Georgische presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Georgisch vertalen
  • Medisch Georgisch vertalen
  • Technisch Georgisch vertalen
  • Beëdigd Georgisch vertalen
  • Software Georgisch vertalen
  • Overige Georgische vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Georgisch-Nederlands/vertalen Nederlands-Georgisch of een andere taal gecombineerd met Georgisch? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Georgisch vertalen.