The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Hebreeuws / vertalen Hebreeuws-Nederlands

Hebreeuws wordt van rechts naar links geschreven met het Hebreeuwse alfabet. Aanvankelijk werd het proto-Sinaïtische alfabet gebruikt, dat ontstaan was uit een beeldschrift. De eerste letter, alef, komt van het woord voor os enzovoorts. De Grieken namen het alfabet over en vulden het aan met klinkers. Aanvankelijk werd door hen boustrophedon (letterlijk: zoals een os ploegt) geschreven, dat wil zeggen: afwisselend van rechts naar links en van links naar rechts. Uiteindelijk schreven de Grieken alleen nog maar van links naar rechts. Dat geldt ook voor talen die geschreven worden in de alfabetten die aan het Griekse ontleend zijn: het Latijnse en het Cyrillische alfabet. Hebreeuws wordt echter nog steeds van rechts naar links geschreven.

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Hebreeuws/vertalen Hebreeuws-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Hebreeuws vertalenzoals: ( Hebreeuws / -Frans, -Spaans, -Italiaans, -Amerikaans, -Kroatisch, -IJslands, -Japans, -Thais, -Zweeds etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Hebreeuws vertaalwerk, Hebreeuws – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Hebreeuws. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Hebreeuws vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Hebreeuwse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Hebreeuwse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Hebreeuws vertalen
  • Medisch Hebreeuws vertalen
  • Technisch Hebreeuws vertalen
  • Beëdigd Hebreeuws vertalen
  • Software Hebreeuws vertalen
  • Overige Hebreeuwse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Hebreeuws-Nederlands/vertalen Nederlands-Hebreeuws of een andere taal gecombineerd met Hebreeuws? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Hebreeuws vertalen.