The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Hongaars / vertalen Hongaars-Nederlands

Hongaars is letterlijk en figuurlijk een vreemde taal. Het heeft geen enkel verband met de omringende Germaanse, Slavische of Romaanse talen. Hongaars behoort tot de Finoegrische talen, die ook in Finland, Estland, Lapland en in het gebied van de Oeral worden gesproken.
Fins, Ests en Laps hebben dus een verwantschap met Hongaars, maar niet zo sterk dat de Hongaren de Finnen kunnen verstaan.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Hongaars/vertalen Hongaars-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Hongaars vertalen zoals: ( Hongaars / -Zweeds, -chinees, -Deens, -Maltees, -Portugees, -Indonesisch, -Koreaans, -Roemeens etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Hongaars vertaalwerk, Hongaars – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Hongaars. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Hongaars vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Hongaarse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Hongaarse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Hongaars vertalen
  • Medisch Hongaars vertalen
  • Technisch Hongaars vertalen
  • Beëdigd Hongaars vertalen
  • Software Hongaars vertalen
  • Overige Hongaarse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Hongaars-Nederlands/vertalen Nederlands-Hongaars of een andere taal gecombineerd met Hongaars? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Hongaars vertalen.