The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-IJslands / vertalen IJslands-Nederlands

IJslands (Íslenska), is de officiële taal van IJsland.
IJslands lijkt veel op oud-Noors en is ook een Noord-Germaanse taal. Het behoort, met Faeröers tot de Eiland-Scandinavische talen. Het wordt gesproken door ongeveer 300.000 mensen. Het wordt ook gesproken in de Canadese stad Gimli.
In IJsland hebben ze geen familienamen. Je krijgt, net zoals in Rusland, de naam van je vader ("Vadersnaam"). Alleen krijg je in Rusland daarachter nog een familienaam, en in IJsland niet. Als jouw vader bijvoorbeeld Fredrik heet, dan zou jouw achternaam in IJsland "Fredrikszoon" of "Fredriksdochter" zijn. Dochter is in IJslands "dóttir" (Fredriksdóttir) en zoon is "son" (Fredriksson).
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-IJslands/vertalen IJslands-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het IJslands vertalen zoals: ( IJslands / -Sloveens, -Georgisch, -Italiaans, -Frans, -Duits, -Turks, -Chinees, -Albanees, -Engels etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend IJslands vertaalwerk, IJslands – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met IJslands. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze IJslands vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle IJslandse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van IJslandse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch IJslands vertalen
  • Medisch IJslands vertalen
  • Technisch IJslands vertalen
  • Beëdigd IJslands vertalen
  • Software IJslands vertalen
  • Overige IJslandse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen IJslands-Nederlands/vertalen Nederlands-IJslands of een andere taal gecombineerd met IJslands? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over IJslands vertalen.