The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Indonesisch / vertalen Indonesisch-Nederlands

Indonesië: land van wajang, gamelan, batik, Asmat houtsnijkunst en Javaanse en Balinese dans. Er zullen heel wat landen zijn die met jaloezie kijken naar zulke sterke culturele huismerken.
Indonesië, officieel de Republiek Indonesië (Indonesisch: Republik Indonesia), is een land gelegen in Zuidoost-Azië. Het land bestaat uit een archipel van 17.508 eilanden en is daarmee ’s werelds grootste eilandstaat. Het land grenst direct aan Papoea-Nieuw-Guinea, Oost-Timor en Maleisië. Andere landen die Indonesië omringen zijn Singapore, Brunei, de Filipijnen, Australië en de door India bestuurde Nicobaren.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Indonesisch/vertalen Indonesisch-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Indonesisch vertalen zoals: ( Indonesisch / -Fins, -Russchiesch, -Arabisch, -Duits, -Zweeds, -Italiaans, -Kroatisch, -Bulgaars etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Indonesisch vertaalwerk, Indonesisch – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Indonesisch. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Indonesisch vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Indonesische vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Indonesische presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Indonesisch vertalen
  • Medisch Indonesisch vertalen
  • Technisch Indonesisch vertalen
  • Beëdigd Indonesisch vertalen
  • Software Indonesisch vertalen
  • Overige Indonesische vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Indonesisch-Nederlands/vertalen Nederlands-Indonesisch of een andere taal gecombineerd met Indonesisch? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Indonesisch vertalen.