The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Japans / vertalen Japans-Nederlands

Zodra men Japan betreedt, zeker voor de eerste keer, ondergaat men een complete cultuurschok, men krijgt opeens een grote vreemde cultuurdeken over zich uitgeworpen, hoe of waar men ook in Japan is, hoe of waar men ook reist. Dit komt niet zo zeer door de uniciteit van het volk maar door handhaving van hun oude cultuurgoed tot op de dag van vandaag, hetgeen weer (mede) een gevolg is van een lange afsluiting van het eiland voor vreemde invloeden. Van begin 17e eeuw tot halverwege de 19e eeuw is Japan (bijna) volledig afgesloten geweest van alle buitenlandse invloeden. Een kleine uitzondering waren de Nederlanders op het kunstmatige eiland bij Nagasaki, Deshima.
De hoofdstad en grootste stad van Japan is Tokio. Deze stad had in 2009 wel 12.942.366 inwoners
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Japans/vertalen Japans-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Japans vertalen zoals: ( Japans / -Zweeds, -Slowaaks, -Pools, -Italiaans, -Georgisch, -Duits, -Hebreeuws, -Hongaars etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Japans vertaalwerk, Japans – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Japans. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Japans vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Japanse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Japanse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Japans vertalen
  • Medisch Japans vertalen
  • Technisch Japans vertalen
  • Beëdigd Japans vertalen
  • Software Japans vertalen
  • Overige Japanse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Japans-Nederlands/vertalen Nederlands-Japans of een andere taal gecombineerd met Japans? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Japans vertalen.