The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Koreaans / vertalen Koreaans-Nederlands

Korea is een land in het noordoostelijke deel van het Aziatische continent op het zuidelijk deel van het Koreaans schiereiland dat na de splitsing van het land Korea in 1945 officieel bekend werd als de Republiek Korea. Zuid-Korea grenst aan de gedemilitariseerde zone met Noord-Korea, de Gele Zee, de Straat van Korea en de Oostzee. Zuid-Korea heeft ongeveer 3000 eilanden die met name voor de zuidelijke en westelijke kust liggen.
Het land is overdekt met bergen (ongeveer 70%). Op de hellingen van bergen mag doorgaans niet worden gebouwd, zodat de beschikbare ruimte voor bebouwing en agrarische benutting klein is. Zuid-Korea is net iets groter dan Portugal of Oostenrijk.
De hoofdstad van Zuid-Korea is Seoel.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Koreaans/vertalen Koreaans-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Koreaans vertalen Zoals: ( Koreaans / -Chinees, -Pools, -Spaans, -Litouws, -Zweeds, -Lets, -Oekrains, -Duits, -Japans etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Koreaans vertaalwerk, Koreaans – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Koreaans. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Koreaans vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Koreaanse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Koreaanse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Koreaans vertalen
  • Medisch Koreaans vertalen
  • Technisch Koreaans vertalen
  • Beëdigd Koreaans vertalen
  • Software Koreaans vertalen
  • Overige Koreaanse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Koreaans-Nederlands/vertalen Nederlands-Koreaans of een andere taal gecombineerd met Koreaans? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Koreaans vertalen.