The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Kroatisch / vertalen Kroatisch-Nederlands

Kroatië ligt aan de Adriatische Zee met Italië in het westen, Oostenrijk en Hongarije in het noorden. De landoppervlakte bedraagt ruim 56.000 vierkante kilometer en is daarmee ongeveer even groot als België en Nederland bij elkaar.
Bij de volksstemming van 1991 was 12% van de bevolking Serviër, maar hun aantal is snel geslonken door emigratie naar Servië als gevolg van de oorlog in de eerste helft van de jaren negentig.
Het Kroatisch behoort tot de Slavische taalfamilie en linguïstisch nauw verwant aan het Servisch.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Kroatisch/vertalen Kroatisch-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Kroatisch vertalen Zoals: ( Kroatisch / -Frans, -Spaans, -Italiaans, -Grieks, -Pools, -Zweeds, -Chinees, -Hongaars, -Duits etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Kroatisch vertaalwerk, Kroatisch – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Kroatisch. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Kroatisch vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Kroatische vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Kroatische presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Kroatisch vertalen
  • Medisch Kroatisch vertalen
  • Technisch Kroatisch vertalen
  • Beëdigd Kroatisch vertalen
  • Software Kroatisch vertalen
  • Overige Kroatische vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Kroatisch-Nederlands/vertalen Nederlands-Kroatisch of een andere taal gecombineerd met Kroatisch? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Kroatisch vertalen.