The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Litouws / vertalen Litouws-Nederlands

Litouwen behoort samen met Estland en Letland tot de Baltische staten.
De Litouwse taal behoort tot de Indo-Europese familie van talen en vormt samen met het Lets en het verdwenen Oud-Pruisisch de Baltische groep van talen. In tegenstelling tot andere talen is ligt Litouws het dichtst bij de originele stam, het Sanskriet.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Litouws/vertalen Litouws-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Litouws vertalen Zoals: ( Litouws / -Frans, -Zweeds, -Albanees, -Duits, -Pools, -IJslands, -Georgisch, -Hongaars, -Deens etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Litouws vertaalwerk, Litouws – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Litouws. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Litouws vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Litouwse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Litouwse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Litouws vertalen
  • Medisch Litouws vertalen
  • Technisch Litouws vertalen
  • Beëdigd Litouws vertalen
  • Software Litouws vertalen
  • Overige Litouwse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Litouws-Nederlands/vertalen Nederlands-Litouws of een andere taal gecombineerd met Litouws? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Litouws vertalen.