The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Maltees / vertalen Maltees-Nederlands

Malta is een kleine archipel met ongeveer 375.000 inwoners in het midden van de Middellandse Zee. Behalve het hoofdeiland Malta is er nòg een bewoond eiland, dat Gozo heet. Daar wonen zo’n 29.000 mensen. Tussen Malta en Gozo ligt het eilandje Comino, waar slechts één familie permanent woont, maar het eiland wordt veel bezocht door toeristen vanwege de Blue Lagoon, een beschermde baai met kristalhelder water. Het is zelfs mogelijk op Comino de vakantie door te brengen, want er is een hotelcomplex. Verder zijn er nog wat onbewoonde eilandjes, zoals St. Paul’s Island in het noorden en Filfla in het zuiden.

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Maltees/vertalen Maltees-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Maltees vertalen zoals: ( Maltees / -Grieks, -Spaans, -Zweeds, -Portugees, -Albanees, -Kroatisch, -Thais, -Hongaars, -Duits etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Maltees vertaalwerk, Maltees – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Maltees. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Maltees vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Maltese vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Maltese presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Maltees vertalen
  • Medisch Maltees vertalen
  • Technisch Maltees vertalen
  • Beëdigd Maltees vertalen
  • Software Maltees vertalen
  • Overige Maltese vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Maltees-Nederlands/vertalen Nederlands-Maltees of een andere taal gecombineerd met Maltees? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Maltees vertalen.