The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Noors / vertalen Noors-Nederlands

De geschiedenis van het Noors is opmerkelijk. Het Noors heeft twee officiële schrijftalen. Op zichzelf is dat niet vreemd, want bijvoorbeeld ook het Engels en het Portugees hebben meerdere standaardvarianten met aparte spellingsystemen e.d. Het opmerkelijke aan de Noorse taalsituatie is dat de twee varianten, Bokmål en Nynorsk geheten, niet door twee bevolkingsgroepen worden gebruikt die etnisch of anderszins van elkaar verschillen, maar in één en hetzelfde land naast elkaar worden gebruikt zonder dat er duidelijke taalgrenzen zijn aan te wijzen. Om uit te leggen hoe het zo ver heeft kunnen komen, moeten we de geschiedenis in.

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Noors/vertalen Noors-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Noors vertalen zoals: ( Noors / -Italiaans, -Spaans, -Vietnamees, -Turks, -Slowaaks, -Noors, -Japans, -Koreaans, -Grieks etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Noors vertaalwerk, Noors – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Noors. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Noors vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Noorse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Noorse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Noors vertalen
  • Medisch Noors vertalen
  • Technisch Noors vertalen
  • Beëdigd Noors vertalen
  • Software Noors vertalen
  • Overige Noorse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Noors-Nederlands/vertalen Nederlands-Noors of een andere taal gecombineerd met Noors? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Noors vertalen.