The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Oekraïens / vertalen Oekraïens-Nederlands

Oekraïne (officieel: Ukrajina ; letterlijk: Grensland) is een republiek in Oost-Europa. De totale oppervlakte bedraagt 603.700 km2. Van oost naar west strekt het land zich maximaal uit over een afstand van 1316 kilometer; van noord naar zuid meet het land ongeveer 893 kilometer. Oekraïne is ca. 14,5 keer zo groot als Nederland en na Rusland het grootste land van Europa.
Bovendien grenst Oekraïne in het zuiden ook nog aan de Zee van Azov en de Zwarte Zee, in totaal heeft het land 2782 km kustlijn. Deze twee zeeën zorgen bovendien voor de verbinding van Oekraïne met de wereldzeeën.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Oekraïens/vertalen Oekraïens-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Oekraïens vertalen zoals: ( Oekraïens / -Duits, -Spaans, -Italiaans, -Indonesisch, -Pools, -Zweeds, -Frans, -Engels, -Bulgaars etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Oekraïens vertaalwerk, Oekraïens – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Oekraïens. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Oekraïens vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Oekraïense vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Oekraïense presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Oekraïens vertalen
  • Medisch Oekraïens vertalen
  • Technisch Oekraïens vertalen
  • Beëdigd Oekraïens vertalen
  • Software Oekraïens vertalen
  • Overige Oekraïense vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Oekraïens-Nederlands/vertalen Nederlands-Oekraïens of een andere taal gecombineerd met Oekraïens? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Oekraïens vertalen.