The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Pools / vertalen Pools-Nederlands

Polen (officieel: Rzeczpospolita Polska = Poolse republiek) is een republiek in Oost-Europa. De totale oppervlakte van Polen is 312.684 km2 en het land is daarmee ongeveer 7,5 keer zo groot als Nederland. Polen meet van noord naar zuid ca. 650 kilometer en van oost naar west ca. 700 kilometer.
In de uiterste noordwesthoek van Polen ligt het eiland Wolin, waar het Wolinski Nationaal Park ligt, een waar vogelparadijs. Hier zijn ook de schiereilanden Hel en Mierzeja Wislana te vinden.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Pools/vertalen Pools-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Pools vertalen zoals: ( Pools / -Duits, -Italiaans, -IJslands, -Grieks, -Ests, -Chinees, -Roemeens, -Spaans etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Pools vertaalwerk, Pools – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Pools. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Pools vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Poolse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Poolse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Pools vertalen
  • Medisch Pools vertalen
  • Technisch Pools vertalen
  • Beëdigd Pools vertalen
  • Software Pools vertalen
  • Overige Poolse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Pools-Nederlands/vertalen Nederlands-Pools of een andere taal gecombineerd met Pools? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Pools vertalen.