The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Portugees / vertalen Portugees-Nederlands

De geschiedenis van Portugal is de geschiedenis van een oud Europees land, waarvan de oorsprong teruggaat tot de vroege middeleeuwen. Portugal klom op tot een wereldmacht in de tijd van de ontdekkingsreizen met het grote Portugese Rijk. Na de 15e en 16e eeuw verloor het veel van zijn rijkdom en status. De vernietiging van Lissabon door de aardbeving van 1755, de bezetting door Napoleon en de onafhankelijkheid van Brazilië in 1822 speelden daarin een grote rol. De revolutie van 1910 schafte de monarchie af. De corruptie en de grote staatsschuld leidden tot een militaire coup die een eenpartijstaat (door sommigen dictatuur genoemd) installeerde die zou duren tot 1974. Toen werden na een linkse militaire coup democratische hervormingen doorgevoerd. Het jaar daarop werden de Afrikaanse koloniën onafhankelijk.

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Portugees/vertalen Portugees-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Portugees vertalen zoals: ( Portugees / -Frans, -Amerikaans, -Italiaans, -Arabisch, -Fins, -Maltees, -Rusisch, -Duits, -Spaans etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Portugees vertaalwerk, Portugees – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Portugees. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Portugees vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Portugese vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Portugese presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Portugees vertalen
  • Medisch Portugees vertalen
  • Technisch Portugees vertalen
  • Beëdigd Portugees vertalen
  • Software Portugees vertalen
  • Overige Portugese vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Portugees-Nederlands/vertalen Nederlands-Portugees of een andere taal gecombineerd met Portugees? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Portugees vertalen.