The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Roemeens / vertalen Roemeens-Nederlands

Roemenië is een land dat ligt in het zuidoosten van Europa. Het land heeft vele buurlanden, namelijk de Oekraïne in het Noorden en Zuiden, Moldavië in het noordoosten, Bulgarije in het zuiden, Servië in het zuidwesten en Hongarije in het noordwesten. Aan de oostkust ligt de Zwarte zee.
Bijna 3.200 km van de grenslijnen bestaat uit water: De Donau, de Tisza, De Prut en de Zwarte zee. Het land zelf heeft een oppervlakte van 238.391 km², de hoofdstad is Boekarest en er wonen ruim 22.000.000 mensen.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Roemeens/vertalen Roemeens-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Roemeens vertalen zoals: ( Roemeens / -Chinees, -Grieks, -Italiaans, -Pools, -Portugees, -Zweeds, -Servisch, -Hongaars etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Roemeens vertaalwerk, Roemeens – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Roemeens. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Roemeens vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Roemeense vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Roemeense presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Roemeens vertalen
  • Medisch Roemeens vertalen
  • Technisch Roemeens vertalen
  • Beëdigd Roemeens vertalen
  • Software Roemeens vertalen
  • Overige Roemeense vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Roemeens-Nederlands/vertalen Nederlands-Roemeens of een andere taal gecombineerd met Roemeens? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Roemeens vertalen.