The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Russisch / vertalen Russisch-Nederlands

Rusland, officieel de Russische Federatie, is een land dat gedeeltelijk in Europa (Europees Rusland) en gedeeltelijk in Azië ligt. Het is het grootste land ter wereld (17.075.200 km2). Bijna twee keer zo groot als Canada. De munteenheid van Rusland is de Russische roebel. Qua inwonertal is Rusland het 8e land ter wereld. Tussen de mensen in Rusland bestonden grote standsverschillen. Er waren een paar rijken en heel veel arme mensen. In 1861 werd het lijfeigenschap (slavernij) opgeheven, maar er kwam nog niet veel verbetering in het leven van de bevolking.

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Russisch/vertalen Russisch-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Russisch vertalen zoals: ( Russisch / -Zweeds, -Slowaaks, -Pools, -Italiaans, -Georgisch, -Duits, -Hebreeuws, -Hongaars etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Russisch vertaalwerk, Russisch – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Russisch. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

WERKWIJZE RUSSISCH VERTALEN
The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.
Alle Russisch vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van  Russisch presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Russisch vertalen
  • Medisch Russisch vertalen
  • Technisch Russisch vertalen
  • Beëdigd Russisch vertalen
  • Software Russisch vertalen
  • Overige Russische vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Russisch-Nederlands/vertalen Nederlands-Russisch of een andere taal gecombineerd met Russisch? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Russisch vertalen.