The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Servisch / vertalen Servisch-Nederlands

Servië (Servisch: Србија, Srbija), officieel de Republiek Servië (Servisch: Република Србија, Republika Srbija), is een land in het zuidoosten van Europa. Het is sinds 5 juni 2006 een onafhankelijke staat, nadat het 85 jaar lang onderdeel was van Joegoslavië en tussen 2003 en 2006 van de confederatie Servië en Montenegro. De hoofdstad van Servië is Belgrado. Servië moet niet verward worden met de Servische Republiek, een deelgebied van Bosnië en Herzegovina.
De eerste Servische staat werd gesticht in de 7e eeuw door het Huis van Vlastimirović onder de naam van Raška; de eerste prinsen waren Višeslav, Radoslav, Prosigoj, en Vlastimir. Zij waren afstammelingen van de "onbekende archont".
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Servisch/vertalen Servisch-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Servisch vertalen zoals: ( Servisch / -Amerikaans, -Bulgaars, -Deens, -Duits, -Hebreeuws, -Zweeds, -Chinees, -Hongaars, -Spaans etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Servisch vertaalwerk, Servisch – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Servisch. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Servisch vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Servische vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Servische presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Servisch vertalen
  • Medisch Servisch vertalen
  • Technisch Servisch vertalen
  • Beëdigd Servisch vertalen
  • Software Servisch vertalen
  • Overige Servische vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Servisch-Nederlands/vertalen Nederlands-Servisch of een andere taal gecombineerd met Servisch? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Servisch vertalen.