The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Sloveens / vertalen Sloveens-Nederlands

Slovenië, officieel de Republiek Slovenië (Sloveens: Republika Slovenija), is een land in Midden-Europa aan de zuidrand van de Alpen. Het wordt begrensd door Oostenrijk in het noorden, Italië en de Adriatische Zee in het westen, Kroatië in het zuiden en oosten en Hongarije in het noordoosten. Het land is klein, dichtbebost en bergachtig. In het westen heeft het land een korte Adriatische kust. De grens met Oostenrijk wordt grotendeels gevormd door de waterscheiding van de bergkam van de Karawanken, met toppen boven de 2000 m, die deel uitmaken van de Alpen.
Slovenië werd een soevereine staat nadat het op 25 juni 1991 zijn onafhankelijkheid uitriep. Vóór de onafhankelijkheidsverklaring maakte Slovenië deel uit van het voormalige Joegoslavië als (Socialistische) Republiek Slovenië (Sl: (Socialistična) republika Slovenija).
Op 1 mei 2004 werd Slovenië lid van de EU. In 2007 nam Slovenië ook de euro aan.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Sloveens/vertalen Sloveens-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Sloveens vertalen zoals: ( Sloveens / -Zweeds, -Duits, -Roemeens, -Grieks, -Pools, -Zweeds, -Georgisch, -Hongaars, -Lets etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Sloveens vertaalwerk, Sloveens – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Sloveens. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Sloveens vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Sloveense vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Sloveense presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Sloveens vertalen
  • Medisch Sloveens vertalen
  • Technisch Sloveens vertalen
  • Beëdigd Sloveens vertalen
  • Software Sloveens vertalen
  • Overige Sloveense vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Sloveens-Nederlands/vertalen Nederlands-Sloveens of een andere taal gecombineerd met Sloveens? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Sloveens vertalen.