The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Slowaaks / vertalen Slowaaks-Nederlands

De eerste slavische stammen vestigden zich in het gebied tussen de Hoge Tatra’s en de Donau in de zesde eeuw. In de negende eeuw ontstond het Groot-Moravische Rijk dat het huidige Moravië (de oostelijke helft van de Tsjechische Republiek) en Slowakije en een deel van Oostenrijk en Hongarije omvatte. Het was een rijk met een bloeiende economie en cultuur

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Slowaaks/vertalen Slowaaks-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Slowaaks vertalen zoals: ( Slowaaks / -Italiaans, -Spaans, -Japans, -Grieks, -Noors, -Zweeds, -Hongaars, -Hongaars, -Duits etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Slowaaks vertaalwerk, Slowaaks – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Slowaaks. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Slowaaks vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Slowaakse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Slowaakse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Slowaaks vertalen
  • Medisch Slowaaks vertalen
  • Technisch Slowaaks vertalen
  • Beëdigd Slowaaks vertalen
  • Software Slowaaks vertalen
  • Overige Slowaakse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Slowaaks-Nederlands/vertalen Nederlands-Slowaaks of een andere taal gecombineerd met Slowaaks? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Slowaaks vertalen.