The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Spaans / vertalen Spaans-Nederlands

De hoofdstad van Spanje (officieel het Koninkrijk Spanje) is Madrid dat tevens de grootste stad is met 3.255.950 inwoners in het jaar 2010. Andere belangrijke steden in het land zijn onder andere Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza en Málaga. Er zijn veel verschillende indrukwekkende culturen hier. Sommige plekken zijn heel erg modern met wolkenkrabbers in overvloed en andere zijn regenachtige plaatsen waar weinig mensen wonen.

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Spaans/vertalen Spaans-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Spaans vertalen zoals: ( Spaans / -Frans, -Noors, -Italiaans, -Tsjechisch, -Fins, -Indonesisch, -Oekrains, -Thais etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Spaans vertaalwerk, Spaans – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Spaans. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Spaans vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Spaanse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Spaanse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Spaans vertalen
  • Medisch Spaans vertalen
  • Technisch Spaans vertalen
  • Beëdigd Spaans vertalen
  • Software Spaans vertalen
  • Overige Spaanse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Spaans-Nederlands/vertalen Nederlands-Spaans of een andere taal gecombineerd met Spaans? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Spaans vertalen.