The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Thais / vertalen Thais-Nederlands

De geschiedenis van Thailand begint met de migratie van de Thai vanuit Zuid-China naar het huidige Thailand gedurende het eerste millennium. In dit gebied bestonden eerder beschavingen in de bronstijd en ijzertijd, later gevolgd door Mon, Maleise en Khmer koninkrijken. De Thais vestigden hun eigen koninkrijken, met een heftige eerste bloei in Sukhothai en daarna langduriger het Koninkrijk Ayutthaya.
Deze koninkrijken werden constant bedreigd door Birma en Vietnam, maar ook door rivaliserende Thai en Lao staten. Europese koloniale mogendheden vormden een bedreiging in de 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw, maar Thailand wist als enige land in Zuidoost-Azië kolonisatie te voorkomen. Na het einde van de absolute monarchie in 1932 werd Thailand zestig jaar lang vrijwel voortdurend bestuurd door een militaire dictatuur totdat een parlementaire democratie werd gevestigd.
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Thais/vertalen Thais-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Thais vertalen zoals: ( Thais / -Spaans, -Grieks, -Italiaans, -Vietnamees, -Servisch, -Maltees, -Fins, -Duits, -Portugees etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Thais vertaalwerk, Thais – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Thais. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Thais vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Thaise vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Thaise presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Thais vertalen
  • Medisch Thais vertalen
  • Technisch Thais vertalen
  • Beëdigd Thais vertalen
  • Software Thais vertalen
  • Overige Thaise vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Thais-Nederlands/vertalen Nederlands-Thais of een andere taal gecombineerd met Thais? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Thais vertalen.