The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Tsjechisch / vertalen Tsjechisch-Nederlands

Tsjechië (Tsjechisch: Česko), officieel de Tsjechische Republiek (Tsjechisch: Česká republika), is een land in Centraal-Europa. Het land grenst in het westen en noordwesten aan Duitsland, in het noorden aan Polen, in het oosten aan Slowakije en in het zuiden aan Oostenrijk. Sinds 1 januari 19934 vormt Tsjechië een zelfstandig land, daarvoor was het het westelijke deel van Tsjecho-Slowakije.

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Tsjechisch/vertalen Tsjechisch-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Tsjechisch vertalen zoals: ( Tsjechisch / -Duits, -Spaans, -Engels, -Japans, -Maltees, -Japans, -Albanees, -Lets, -Amerikaans etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Tsjechisch vertaalwerk, Tsjechisch – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Tsjechisch. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Tsjechisch vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Tsjechische vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Tsjechische presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Tsjechisch vertalen
  • Medisch Tsjechisch vertalen
  • Technisch Tsjechisch vertalen
  • Beëdigd Tsjechisch vertalen
  • Software Tsjechisch vertalen
  • Overige Tsjechische vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Tsjechisch-Nederlands/vertalen Nederlands-Tsjechisch of een andere taal gecombineerd met Tsjechisch? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Tsjechisch vertalen.