The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Turks / vertalen Turks-Nederlands

De Turken in het huidige Turkije zijn de afstammelingen van Oghuz-stammen die vanuit Centraal-Azië naar tal van plaatsen in het Midden-Oosten zijn getrokken, waaronder het huidige Irak en Turkije. De eerste grote emigratie van Turken naar Anatolië begon circa 1000 jaar geleden. In 1071 versloeg de Seltsjoekse leider Alp Arslan de Byzantijnse keizer Romanus IV nabij Manzikert, dit resulteerde in de stichting van het sultanaat rond Konya. Ongeveer 200 jaar na de stichting van het Ottomaanse Rijk werd de Turkse hoofdstad verplaatst naar Constantinopel (1453), en begon hun overheersing over een deel van de islamitische en christelijke wereld.

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Turks/vertalen Turks-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Turks vertalen zoals: ( Turks / -Frans, -Spaans, -Italiaans, -Grieks, -Noors, -Zweeds, -japans, -IJslands, -Slowaaks etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Turks vertaalwerk, Turks – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Turks. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Turks vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Turkse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Turkse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Turks vertalen
  • Medisch Turks vertalen
  • Technisch Turks vertalen
  • Beëdigd Turks vertalen
  • Software Turks vertalen
  • Overige Turkse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Turks-Nederlands/vertalen Nederlands-Turks of een andere taal gecombineerd met Turks? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Turks vertalen.