The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Vietnamees / vertalen Vietnamees-Nederlands

Vietnam (Vietnamees: Việt Nam), oftewel officieel de Socialistische Republiek Vietnam (Vietnamees: Cộng hòa Xã hội Chủ nghĩa Việt Nam), is een volksrepubliek met wel 91.519.289 inwoners in Zuidoost-Azië. Het land is 331.689 km² groot. De hoofdstad is Hanoi. Het is een land aan de oostelijke kant van het Indochinees Schiereiland en het behoort dus samen met Laos en Cambodja tot Indochina. Vietnam grenst aan China in het noorden, Laos en Cambodja in het westen. Het ligt aan de Zuid-Chinese Zee in het oosten en in het zuidwesten ligt het aan de Golf van Thailand.

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Vietnamees/vertalen Vietnamees-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Vietnamees vertalen zoals: ( Vietnamees / -Turks, -Spaans, -Chinees, -Grieks, -Russisch, -Georgisch, -Italiaans, -Hongaars, -Roemeens etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Vietnamees vertaalwerk, Vietnamees – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Vietnamees. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Vietnamees vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Vietnamese vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Vietnamese presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Vietnamees vertalen
  • Medisch Vietnamees vertalen
  • Technisch Vietnamees vertalen
  • Beëdigd Vietnamees vertalen
  • Software Vietnamees vertalen
  • Overige Vietnamese vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Vietnamees-Nederlands/vertalen Nederlands-Vietnamees of een andere taal gecombineerd met Vietnamees? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Vietnamees vertalen.