The Company Translations
Postbus 257
8530 AG Lemmer
T 0514-560166
F 0514-560275
E info@companytranslations.nl

Vertaalbureau Company Translations

Vertalen Nederlands-Zweeds / vertalen Zweeds-Nederlands

Zweden maakt samen met Noorwegen, Denemarken en Finland deel uit van Scandinavië. Dit ligt in Noord-Europa.
De hoofdstad van Zweden is Stockholm. Andere grote steden in Zweden zijn Göteborg, Malmö en Uppsala. Zweden is een van de rijkste en welvarendste landen ter wereld.
Zweden is lid van de Noorse Raad en sinds 1 januari 1995 lid van de Europese Unie. In Zweden betaalt men wel niet met de euro, maar met Zweedse kronen.
In 2008 had 18% van de Zweedse bevolking geen Zweedse herkomst (ze waren immigranten, of hadden twee niet-Zweedse ouders).
 

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? The Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Zweeds/vertalen Zweeds-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Zweeds vertalen zoals: ( Zweeds / -Duits, -Fins, -Grieks, -Noors, -Hebreeuws, -Thais, -Vietnamees, -Albanees etc.)

Als vertaalbureau levert The Company Translations op een professionele wijze uitstekend Zweeds vertaalwerk, Zweeds – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Zweeds. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Werkwijze Zweeds vertalen

The Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Alle Zweedse vertalingen zijn mogelijk zoals:

  • Vertalen van Zweedse presentaties, brochures, handleidingen, websites, etc
  • Juridisch Zweeds vertalen
  • Medisch Zweeds vertalen
  • Technisch Zweeds vertalen
  • Beëdigd Zweeds vertalen
  • Software Zweeds vertalen
  • Overige Zweedse vertalingen

Wilt u meer weten over vertalen Zweeds-Nederlands/vertalen Nederlands-Zweeds of een andere taal gecombineerd met Zweeds? Neem dan contact op met The Company Translations via 0514-560164 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het informeren over Zweeds vertalen.