Talen

Talen

Vertaalbureau Company Translations werkt met een team van meer dan 300 vertalers en tolken om uw opdrachten zo professioneel mogelijk vanuit of naar de gewenste taal te vertalen. Vertalen is ons beroep en onze passie, dit is ook van toepassing op onze vertalers en tolken! Daarom wordt elke vertaling verwerkt door een ‘native speaker’ (HBO of universitair opgeleid), die gespecialiseerd is in een specifiek (uw) vakgebied. Dankzij onze hoge kwaliteitseisen en ons uitstekend georganiseerde kantoorpersoneel, kunnen we onze klanten uitstekend vertaalwerk leveren tegen een zeer concurrerende prijs. Ook zijn wij in staat om elke opdracht snel en nauwkeurig op te pakken.

Taal Vertalingen

Dankzij onze jarenlange ervaring en ons grote team is er altijd een vertaler beschikbaar. De vertalers en tolken die voor vertaalbureau Company Translations werken, zijn professioneel en leveren vertaalwerk van hoge kwaliteit. De vertalers worden niet alleen geselecteerd op basis van expertise en ervaring, maar zeker ook op hun klantgerichte houding. De klant staat altijd centraal.

Bestel Professionele vertalingen
in slechts een paar klikken.

Klik hieronder op de gewenste taal voor meer informatie of vraag een offerte aan via de link. De tarieven voor het vertalen van een tekst kunnen aanzienlijk variëren. Bekijk de tarieven voor vertalingen die worden gebruikt door Company Translations bij ‘Tarieven’. Vraag hier een offerte aan voor een vertaling. We geven u graag een volledig gratis offerte voor het vertalen van een tekst of voor het gebruik van een tolk.

Overwin de taalbarrière met
Company Translations Services