Vertalingen

Vertalingen

Vertaalbureau Company Translations werkt met een team professionele vertalers en tolken om uw opdrachten te vertalen van of naar de gewenste taal. Vertalen is ons vak en onze passie! Elke vertaling wordt door een ‘native speaker’ verwerkt (HBO of Universitair geschoold), die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald (uw) vakgebied. Door onze hoge kwaliteitseisen en onze uitstekend georganiseerde binnendienst kunnen wij onze opdrachtgevers uitstekend vertaalwerk leveren tegen een zeer concurrerende prijs. Ook zijn wij in staat elke opdracht snel en accuraat op te pakken.

taal vertaling

Door onze jarenlange ervaring en ons grote team is er altijd een vertaler beschikbaar. Onze vertalers en tolken zijn vakkundig en leveren kwalitatief goed vertaalwerk. Technisch, juridisch, zakelijk of anders, uw opdracht is bij ons in goede handen. Onze vertalers zijn niet alleen geselecteerd op vakkennis en ervaring maar zeker ook op hun klantgerichte instelling. De opdrachtgever zal altijd centraal staan.

Vraag hier uw offerte aan

Klik hieronder op de gewenste taal voor meer informatie of vraag een offerte aan via de link.
De tarieven voor het vertalen van een tekst kunnen nogal uiteenlopen. Dit heeft te maken met de taalcombinatie maar ook de  Vraag hier een offerte aan voor een vertaling.
Wij geven u graag een geheel vrijblijvende offerte voor de vertaling van een tekst of voor het inzetten van een tolk

Overwin de taalbarrière met
Company Translations Services