Vertalingen

Vertalingen

Vertaalbureau The Company Translations werkt met een team van ruim 300 vertalers en tolken samen om uw opdrachten zo professioneel mogelijk te vertalen van of naar de gewenste taal. Vertalen is ons vak en onze passie net zoals dat geldt voor onze vertalers en tolken! Daarom wordt elke vertaling door een ‘native speaker’ verwerkt (HBO of Universitair geschoold), die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald (uw) vakgebied. Door onze hoge kwaliteitseisen en onze uitstekend georganiseerde binnendienst kunnen wij onze opdrachtgevers uitstekend vertaalwerk leveren tegen een zeer concurrerende prijs. Ook zijn wij in staat elke opdracht snel en accuraat op te pakken.

taal vertaling

Door onze jarenlange ervaring en ons grote team is er altijd een vertaler beschikbaar. De voor vertaalbureau The Company Translations werkende vertalers en tolken zijn vakkundig en leveren kwalitatief goed vertaalwerk. De vertalers zijn niet alleen geselecteerd op vakkennis en ervaring maar zeker ook op hun klantgerichte instelling. De opdrachtgever zal altijd centraal staan.

Professionele vertalingen bestellen
in slechts een paar klikken

Klik hieronder op de gewenste taal voor meer informatie of vraag een offerte aan via de link.
De tarieven voor het vertalen van een tekst kunnen nogal uiteenlopen. Bekijk bij ‘Tarieven’ de tarieven voor vertalen die worden gehanteerd door The Company Translations. Vraag hier een offerte aan voor een vertaling.
Wij geven u graag een gehele vrijblijvende offerte voor de vertaling van een tekst of voor het inzetten van een tolk

Overwin de taalbarrière met
Company Translations Services