Marketing

Marketing

Een vertaling van een marketing- of reclametekst, gemaakt door onze vertalers, doet waarvoor deze bestemd is, namelijk de lezer overtuigen. Bij een marketing vertaling is het belangrijk om in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van uw buitenlandse doelgroep.
Bij het vertalen van marketingteksten houden onze vertalers rekening met eventuele culturele verschillen.
Elke cultuur heeft een andere schrijfstijl en benadering van mensen. Onze marketingvertalers zijn native speakers en hebben hier een goed gevoel voor. De Nederlandse cultuur is over het algemeen wat directer dan bijvoorbeeld de Duitse of Chinese cultuur. In de schriftelijke communicatie komt dit terug en hier moet rekening mee worden gehouden in bijvoorbeeld de uiteindelijke Chinese vertaling. Een belangrijk cultuurverschil waar Nederlandse organisaties rekening mee moeten houden is bijvoorbeeld dat men in Duitsland meer gericht is op de inhoud. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld een Japanse vertaling, tussen Nederland en Japan zijn er ook grote culturele verschillen.

Een ervaren Nederlands Vertaalbureau

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? Company Translations verwerkt alle vertalingen voor u op een professionele manier.

Als vertaalbureau levert Company Translations op een professionele manier een uitstekende vertaling. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn academisch of universitair geschoold en hebben uitgebreide werkervaring als vertaler.

Werkwijze voor vertaling

Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van meer dan 300 professionele vertalers. Dit maakt het mogelijk dat elke vertaling kan worden verwerkt door een native speaker die gespecialiseerd is in een specifiek veld.

Bestel Professionele vertalingen
in slechts een paar klikken

Wilt u meer weten over het vertalen van een tekst?
Neem contact op met Company Translations via +31 514-560166 of vul het contactformulier in.

Overwin de taalbarrière met
Company Translations Services