Gespecialiseerde dienstverlening

Gespecialiseerde dienstverlening

Als specialistisch vertaalbureau hebben wij ruime vertaalervaring binnen een groot aantal vakgebieden en verschillende branches.
Company Translations moet bijvoorbeeld regelmatig een documenten vertalen, bijvoorbeeld vanuit en naar het Engels, Frans, Italiaans en Spaans. Maar ook andere gangbare talen. Voor het vertalen van een document is in veel gevallen specialistische kennis nodig. Daarnaast dient men er rekening mee te houden dat er in het document veel terugkerende woorden of zinsdelen voorkomen. Het is erg belangrijk dat voor deze termen steeds dezelfde vertaling wordt gebruikt.

Een ervaren Nederlands Vertaalbureau

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? Company Translations verwerkt alle vertalingen voor u op een professionele manier.

Als vertaalbureau levert Company Translations op een professionele manier een uitstekende vertaling. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn academisch of universitair geschoold en hebben uitgebreide werkervaring als vertaler.

Werkwijze vertalen

Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Bestel Professionele vertalingen
in slechts een paar klikken

Wilt u meer weten over onze vertalingen of onze tolkdiensten? Neem contact op met Company Translations via +31 514-560166 of vul het contactformulier in.

Overwin de taalbarrière met
Company Translations Services