Noors

Vertalen Nederlands-Noors
vertalen Noors-Nederlands

De geschiedenis van het Noors is opmerkelijk. Het Noors heeft twee officiële schrijftalen. Op zichzelf is dat niet vreemd, want bijvoorbeeld ook het Engels en het Portugees hebben meerdere standaardvarianten met aparte spellingsystemen e.d.. Het opmerkelijke aan de Noorse taalsituatie is dat de twee varianten, Bokmål en Nynorsk geheten, niet door twee bevolkingsgroepen worden gebruikt die etnisch of anderszins van elkaar verschillen, maar in één en hetzelfde land naast elkaar worden gebruikt zonder dat er duidelijke taalgrenzen zijn aan te wijzen. Om uit te leggen hoe het zo ver heeft kunnen komen, moeten we de geschiedenis in.

Een Ervaren Nederlands Vertaalbureau

Wilt u een tekst laten vertalen door ervaren professionals? Company Translations verzorgt alle vertalingen voor u op een professionele wijze. Vertalen Nederlands-Noors/vertalen Noors-Nederlands en overige taalcombinaties van en naar het Noors vertalen zoals: ( Noors / -Italiaans, -Spaans, -Vietnamees, -Turks, -Slowaaks, -Japans, -Koreaans, -Grieks etc.)

Als vertaalbureau levert Company Translations op een professionele wijze uitstekend Noors vertaalwerk, Noors – Nederlands vertalen en alle mogelijke taalcombinaties met Noors. Tegen een zeer concurrerende prijs. Vrijwel alle vertalers in binnen- en buitenland zijn Academisch, Universitair of HBO opgeleid en beschikken over ruime werkervaring als vertaler.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wilt u bijvoorbeeld uw website vertalen in het Noors of een handleiding, wij zijn u graag van dienst.

Werkwijze Noors vertalen

Company Translations is een vertaalbureau dat samenwerkt met een team van ruim 300 professionele vertalers, hierdoor kan elke vertaling worden verwerkt door een native speaker, die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Bestel Professionele vertalingen
in slechts een paar klikken

Wilt u meer weten over vertalen Noors-Nederlands/vertalen
Nederlands-Noors of een andere taal gecombineerd met Noors?
Neem dan contact op met Company Translations
via +31 514-560166 of vul het contactformulier in.
Wij helpen u graag verder met het informeren over Noors vertalen.

Overwin de taalbarrière met
Company Translations Services